05 декември 2012

Something to think about

Мине се - не мине време и някой от поданиците на Нейно величество вземе, че размаха плашилото "българи и румънци". Ей така, веднъж месечно - просто за да поддържат огъня, дет` се вика. И все едни и същи карти се раздават - ще ни залеят, ще ни ограбят и изнасилят, ще ни съсипят хубавата държавица.
Сега, специално отношението към румънците не знам откъде се е взело, може би щото Джика Хаджи и компания първо ги напердашиха на Световното във Франция, а след 2 години ги изхвърлиха от Европейското в Белгия/Холандия още в груповата фаза. За нас е ясно - пердахът при Дойран още им държи влага и още се стряскат и на сън с викове "Българите идат!".
Но!
Веднъж вече британците водиха подобна кампания срещу България и Румъния - това беше преди присъединяването на двете страни към ЕС на 01.Януари 2007. Голям страх браха тогава, голямо треперене му  удариха. Пък то какво - един Бербатов дето отиде тогава да играе в Тотнъм, ама иначе то бяха големи опасения, големи разисквания, големи мерки. Очакваният потоп от емигрантски самолети се сведе до автобус със студенти. На британците не им пречат милионите индустанци, живеещи в обособени квартали в големите им градове във всичките им разновидности - индуси, пакистанци, бангладешци, сикхи, тамили и де за знам още кой. Не се притесняват, че тия с тюрбаните ги заливат от десетилетия. За китайците да не говоря, те са като хлебарките - навсякъде са. Те не им пречат - българите и румънците са им проблемът!
Та тъй като на Острова имат доста свободно време и се чудят как да го уплътнят и за какво да се притесняват, ето им малко идеи от мен, абсолютно безплатно:

  1. Ушите на принц Чарлз - а бе за толко години хич ли пък не можахте да намерите читав хирург? Може ли престолонаследникът ви да прилича в профил на кръстоска между самовар и Купата на европейските шампиони? 
  2. Тъй и тъй съм зачекнал престолонаследника - тя и Камила нещо си плаче за пластична хирургия. Може дори нещо отстъпка да ви направят, така, семейно - вижте там, е ви го д-р Енчев, не взима скъпо човека.
  3. Циците на херцогиня Кейт - вижте, пичове, боза си требе тука. Манете го силикона, т`ва е афиф работа - яко боза и два-три номера по-голям сутиен не и мърда.  И хем принц Уилиям ще е доволен, хем ще има какво да покаже другия път на папараците. Пък и няма да си мълчите така гузно като си говорим като мъже за цици.
И това е само на prima vista, дето се вика - ма да си мислите там, да не се занимавате с глупости.

2 коментара:

  1. Както казва Робин Уилиамс "Just look at the british royal family. All that money and no dental plan, how sad." :)

    Индустанците са окей, те са бивша колония, почти техни, дето се вика. Ама се сетих и за онзи виц:

    Година 2025, немски полицай спира кола за проверка.
    - Виж, Мехмед, какво необичайно име - Мюлер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А това са неща на прима виста, както казвам - иначе има за доста неща да се занимават. Например за вечните им претенции да са световна футболна сила, а имат само едно домашно световно първенство и най-редовно са сред първите отпаднали. Или пък Елтън Джон - ще осинови ли дете или ще чака ново от същата жена - ма това си е бая тема за размисъл.
      В крайна сметка който е искал да емигрира е емигрирал досега и никакви подобни вопли не са го спрели. Нещо повече - обясняват ни какви мафиоти сме, как не ни работи правосъдната система, а в същото време Косьо Самоковеца се оказа собственик на имоти в престижен лондонски квартал, че и безпроблемно си пътуваше до там.
      А като толкова ни обясняват за циганите и интеграцията им, на ви ги, интегрирайте си ги - ама тогава вече се замисляме за къщичката си.

      Изтриване

За Бога, братя, коментирайте!